webfelso

 

 főoldal

Szomjazik a világ a NŐI energiákra. Napjainkban sajnos nagyon kevés a harmónikus párkapcsolatok száma. Hiszem, hogy a kapcsolatok tudatosan új minőségbe hozhatóak. Ezért fontos, hogy MI NŐK ismét Önmagunkra ébredjünk és kibontakoztassuk s megéljük varázslatos lényünket. Merjünk ragyogni és teljesnek lenni és emelni a Társunkat! Előbb azonban be kell gyógyítanunk sebeinket. Fel kell vennünk újból a kapcsolatot ÖnMAGunkkal és használnunk kell azokat a női bölcsességeket, melyek ősidők óta bennünk szunnyadnak. 
Ez az oldal Neked szól, ha Nőként ÖnMAGaddal és a PÁRODDAL való kapcsolatodat TUDATOSAN szeretnéd megjavítani.

 


Te légy az első!

 

A FÉL-ELEM, a megfelelni vágyás elválaszt mélyebb önmagunktól, önmagunk szeretetétől.

Igen göröngyös utat jártam be: mire a fúnak várt, fiúsan nevelt, megfelelési vággyal küszködő, negatív énképpel rendelkező, jó tanuló kislányból, egy ÖnMAGát szerető és elfogadó, önfeledt, vidám Nővé váltam.  Éveken keresztül gyáva voltam és sorban önlehúzó kompromisszumokat kötöttem.

Ma már tudom, hogy nem mindegy, hogy lelkem hívó szavára teszek meg valamit belülről érkező késztetésből, vagy pedig FÉL-ELEMBŐL, megfelelni vágyásból.

Szüleink nem voltak képesek feltétel nélküli szeretetben felnevelni, ezért elkezdtünk nekik megfelelni, remélve, hogy több szeretetet kapunk Tőlük.

Önmagunk Nőként való elfogadásában meghatározó, hogy Édesanyánk mennyire fogadott el minket kislányként és Édesapánktól milyen visszajelzéseket kaptunk leányként nőiességünkre vonatkoztatva.

Vajon tudott - e csodálni, kifejezni a szeretetét és a tenyerén hordozni?

Ha ott, akkor erre nem volt képes, akkor ez meghatározza a nőiességünkkel való viszonyunkat és a párkapcsolataink alakulását.

 

A külvilág számára felveszünk egy „csinos kis maszkot”, és lenyomjuk  tudat alá mindazt, amilyennek úgy gondoljuk, hogy „nem illik” lennünk.

Félünk, nehogy kiderüljön valódi lényünk, mert akkor biztosan nem leszünk szerethetőek. A pszichológia szerint ennek a "maszknak", a megfelelésnek, amilyennek láttatni szeretnénk magunkat az "ára": az ÁRNYÉK-ÉN.

Ide tartozik mind az, amilyenek nem szeretnénk lenni. Minél nagyobb erővel próbáljuk elnyomni az árnyékszemélyiségüket, annál nagyobb erővel próbál útat törni magának és felszínre kerülni.

Érezzük, hogy erőnk egyre fogy, mert elszívja minden energiánkat ez a belső harc.

Hatalmas energiák szabadulnak fel akkor, ha Te is megengeded MAGadnak azt a megtapasztalást, hogy közelebb kerülj valódi ÖnMAGadhoz.

Ne köss kompromisszumot a legbelső értékrendeddel kapcsolatban!

Minden pillanatban merülj bele az ÖnMAGadba vetett mély bizalomba és képes leszel szeretni és elfogadni MAGad!

LÉGY TE AZ ELSŐ AZ ÉLETEDBEN!

Ne érezd magad önzőnek, hogy cserbenhagysz magad körül másokat!

Nem működik, ha egy másik emberen keresztül próbálod betömködni a benned tátongó hiányt, és általa akarsz teljessé válni, folyamatosan NEM-et mondva MAGadra.

 „Az emberek oly sok helyzetben alábbadnak önmagukból ahelyett, hogy követnék azt, amiről tudják, hogy valódi, amiről tudják, hogy helyes…Minden alkalommal, amikor lejjebb adtok magatokból és az értékrendetekből, az bizonyos értelemben olyan, mintha széthasítanátok önmagatokat apró darabokra.”  Adamus Saint- Germain

„Légy azzá, aki vagy!” - mondta Nietzsche is.

Hidd el, hogy azzal teszed a világnak a legnagyobb szolgálatot, ha mersz Önmagad lenni!

A párkapcsolatodban nagyon intenzív fejlődésre van lehetőséged, mert mindig saját MAGadról tanulsz benne.

Társad a legfőbb tanítód, rámutat minden olyan sérülésedre, ahol valaha eltörtél és még nem vagy egész, illetve, amit elnyomsz és nem mersz meglátni MAGadban. 

Amikor kilépsz a félelem, megfelelés és a kétség fogságából a párkapcsolatod is új szintre fog emelkedni.

Tedd fel MAGadnak a kérdést:

Mi történne a párkapcsolatommal, ha ÖNAZONOSAN élnék?

Mi történne, ha tovább nem hazudnék MAGamnak?

Mi történne, ha IGENT mondanék MAGamra?

 

 

IRATKOZZ FEL: a heti HASZNOS NŐISÉG és PÁRKAPCSOLAT témájú tanácsadó hírlevélre.

E. Colour Rendezvények - 2014       Nők Tudatosan - 2017